Известие

Collapse
No announcement yet.

Sveshti za 145 2.0 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Sveshti za 145 2.0 TS

zdraveite vsi4ki maniaci na alfa:imam edin vapros za moqta alfa.ot izvestno vreme kolata mi kogato e studena se davi i gubi oboroti,kogato podam pove4e gas se 4udi nqkolko sekundi i togava trurgva,a s malko gas po4va da si meni oborotite i zabiva mucuna kato dam posle gas.OT KAKVO MOJE DA E TOVA?Kazaha mi 4e moje da e sve6ti ama ne se znae.Molq ako nqkoi znae ot kakvo moje da e da mi pi6e 6toto ve4e nz kakvo da pravq i mai 6te subiram pari i 6te hodq v serviz na alfa

здравеите всички маниаци на алфа : имам един вапрос за моята алфа.от известно време колата ми когато е студена се дави и губи обороти,когато подам повече гас се чуди няколко секунди и тогава трургва,а с малко гас почва да си мени оборотите и забива муцуна като дам после гас.ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е ТОВА?Казаха ми че може да е свещи ама не се знае.Моля ако някои знае от какво може да е да ми пише щото вече нз какво да правя и маи ще субирам пари и ще ходя в сервиз на алфа

Първо добре дошъл!
    Второ, ще те помоля да пишеш за в бъдеще на кирилица, има правила на форума.
    И не е лошо да сложиш модела/двигателя на колата си в подписа, за да се избегнат въпросите задавани по-долу.

Първо пиши на кирилица, че модераторите ше те скастрят веднага. Второто което ше ти кажат е да ползваш търсачката. Има мноого писано по тоя върпос. Най-честия отговор е дебитомер . Успех с ремонта
    166, 2.4 JTD'00

Comment

ако е боксер.... как ша е от дебитомера ?

колега ква ти е колата
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Sveshti za 145 2.0 TS

Е заглавието на темата
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          Sveshti za 145 2.0 TS

Е заглавието на темата
          ми някой спят още
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Като я палиш студена изчакай няколко минути да поработи на място и и после леко, докато не вдигне оптималната температура. Но щом казваш, че от известно време е почнала да го прави, най-добре ходи да я прегледат.
            sigpicex
            147Q2
            300bhp/606nm
            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Working...
            X